Poziv na kreativnu radionicu za decu i mlade

Objavljeno Kategorizovano kao Radionice Označeno , ,

Svake subote, tokom januara i februara 2022. godine u Kulturnom centru Dorćol biće održane Kreativne radionice za decu i mlade. Radionice su potpuno besplatne za sve prijavljene učenike. Ovaj projekat se sastoji iz dva dela i namenjen je mladima uzrasta od 14 do 19 godina.
Prvi deo projekta obuhvata radionice video žurnala, na kojima će mladi imati priliku da dobiju informacije o teorijskim i istorijskim okvirima video arta. Uz pomoć svojih mobilnih telefona naučiće kako da razrade, razviju i izvedu svoje ideje u obliku videa, koji će na kraju programa biti prikazani u okviru galerije KCDorćol.
Drugi deo projekata obuhvata radionice kaligrafije na kojima će se polaznici upoznati sa kaligrafijom (umetnošću lepog pisanja). Ovog puta program kaligrafije će staviti fokus na izučavanje ćiriličnog pisma i praktičnu primenu stečenog znanja u iscrtavanju stikera, koji najčešće imaju određenu frazu ili kratku izjavu.
Ovaj projekat omogućiće mladima da nauče neke nove stvari i da svaku subotu provedu u kreativnom radu! 😊

•Projekat je podržan od strane Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

•Radionice se održavaju u Kulturnom centru Dorćol na adresi Mike Alasa 48, svake subote od 8. januara do 26. februara u periodu od 11 do 15 časova.

•Obavezna prijava na mejl: radionice@kcd.rs
(ime, prezime, uzrast)